fiets huren alicante

Huur een fiets

De Alicante Like a Local fietstour

Een geweldige manier om Alicante te leren kennen is op de fiets. Ik heb daarom een geweldig concept voor je samengesteld.

Kies voor een normale comfort fiets (voor jong en oud) of voor een elektrische fiets. En maak op eigen houtje een onvergetelijke tocht langs de Costa. Maak een stop in het Palmbomenbos of eet bij een typisch Spaans tentje.

Wil je liever een fietstour maken van 3 uur met een Nederlandse gids bij Baja Bikes? Boek dan via deze link. 

Boek de picknick tour

✔ Kies uit 2 soorten picknick: Spaans of healthy

Je krijgt dan een picknickmandje mee op elke fiets. 

✔ Je krijgt van ons een route mee, met de leukste fietsroute die je op eigen houtje kunt maken. Mét een leuke stop voor een picknick natuurlijk.

✔ Wist je dat je bij Rosta ook de lekkerste koffies mee kunt nemen? Ian, de eigenaar is ook barrista. Hoe fijn, om je fietsroute te beginnen? (Koffie is niet inclusief in de picknickroute)

Boek de fiets & sup tour

Het beste van twee werelden. Fietsen en suppen! Je krijgt van ons een route naar het strand van Playa San Juan . Dit is ongeveer een half uurtje fietsen. Daar liggen de sup boards al op je te wachten! Na een picknick kun je meteen op je bord stappen en de zee gaan verkennen! Op eigen houtje, of onder begeleiding van een sup leraar.

Let op; suppen raad ik aan vanaf maart t/m oktober. Daarna is het niet comfortabel meer om met je natte haar daarna weer op de fiets te stappen!  

fiets huren alicante 2
fiets huren alicante 3

Prijzen en reserveren

Huur je fiets hier.

Prijzen gewone fiet:

1 uur €8,-

4 uur: €12,-

Hele dag: €15,-

E bikes:

4 uur: €20,-

Hele dag: €25,-

E scooters: €15,- voor 3 uur

Fiets huren met Nederlandse gids (op aanvraag)

Je fiets kun je ophalen op het volgende adres: Calle Bailen. Dit is in het centrum van Alicante.

Fiets huren? Stuur mij een mail met je gewenste dagen en activiteit, dan zorg ik dat je fiets klaar staan. Betalen kan gewoon op locatie.

Pin It on Pinterest