B&B casa de mi corazon

Wonen aan de Costa Blanca

Maak gebruik van het betrouwbare netwerk dat ik sinds 2016 heb opgebouwd.

Ik ben druk bezig met bouwen aan deze pagina. Er komen steeds meer Nederlanders aan de Costa Blanca wonen. Ooit heb ik zelf alle wielen aan de wagens zelf uitgevonden. Maar laat mij jou helpen dit proces veel sneller te doorlopen! Ik ken overal de weg, weet bij wie je wél of juist niet moet zijn. En heb een enorm uitgebreid netwerk opgebouwd.

Soon more!

Podcast leven in het buitenland

Leven in het buitenland; de podcast

In samenwerking met het online platform ´Leven in het buitenland´ nam ik een podcast op. Het werd een heel leuk gesprek van een uur, over mijn leven in Spanje, hoe ik hier terecht kom, hoe het is om als moeder in het buitenland te wonen, hoe ik mijn bedrijf ben gestart en nog veel meer! Heb je emigratieplannen naar Spanje? Dan heb je hier hopelijk iets aan! Veel luisterplezier! 

Pin It on Pinterest