Take Away en lekker eten thuisbezorgen staat in Spanje nog redelijk in de kinderschoenen. Zo´n 2 jaar geleden zag je voor het eerst de Globo scooters door de Gran Via van Alicante rijden. Sinds de lock Down is dit in een stroomversnelling gekomen. Hoewel tijdens de Lockdown het verboden was om eten te bestellen en af te halen, is het nu op veel plekken mogelijk om de lekkerste tapas en ´arroces´ paella´s gezellig thuis op te eten! Onderstaande restaurants hebben een speciaal kerstmenu. En wanneer je tóch naar Alicante afreisd deze kerst; steek dan een hart onder de riem van deze top ondernemers!

1. Finca Santa Luzia

https://www.instagram.com/p/CIvHjseJd47/?utm_source=ig_web_copy_link

Mooiste finca in de omgeving
Als je deze foto ziet, is het bijna jammer om het eten alleen maar te laten bezorgen. Het is een prachtige plek, midden in het dorp ´San Juan de Alicante´. Het eten is echt in 1 woord fantastisch. Ze bezorgen met kerst in de regio Alicante. (El Campello, San Juan, Playa San Juan en Aliante centrum) Op 24 en 25 december hebben zij een speciaal kerstmenu

2. Baker & Co

https://www.instagram.com/p/CI5dJEQJeYX/?utm_source=ig_web_copy_link

Niet alleen broodjes en koffie
Denken veel mensen nog dat je hier alleen lekkere koffie en broodjes kunt scoren? Dan hebben zij het mis. Met 3 locaties in Alicante en omgeving komen zij deze kerst met een heus Kerstmenu! Die je af kunt halen of kunt laten bezorgen, voor 24,50 euro per persoon. (bezorgen brengt extra kosten met zich mee..) Bestellingen via telefoonnummer 691360325 of bakerandco@outlook.com.

3. El Portal

https://www.instagram.com/p/CIsLGfaDwZ8/?utm_source=ig_web_copy_link

De topper midden in het centrum van Alicante
Inmiddels weten in Alicante veel toeristen de weg te vinden naar El Portal. Maar waar is waar, het eten is er ook om je vingers bij af te likken! En de decoratie is elke keer weer veranderd, wanneer we een bezoekje brengen. Dat kun je helaas niet ervaren wanneer je kiest voor deze afhaal optie.

Eet smakelijk!

Un abrazo, Monique

Pin It on Pinterest