alicante like a local monique

Gratis Alicante Like a Local app

Monique’s local tips voor Alicante in je broekzak.

De gratis Alicante Like a Local app neemt je mee door de Costa Blanca. Ontdek welke leuke restaurants er dicht bij jou in de buurt zijn, boek direct een fietstocht, rondleiding of download het uitgebreide E-book met alle exclusieve tips over Alicante.

Tips zijn er genoeg over Alicante te vinden, maar deze app is zorgvuldig door mij samengesteld met de beste tips die ik sinds 2006 verzameld heb.

Deel jouw favoriete plekken met vrienden en familie

Niet alleen mijn tips voor de leukste restaurantjes, barretjes en activiteiten heb ik in de app verwerkt. Het is voor jou ook mogelijk om je eigen favoriete lijstje te maken en te delen met vrienden en familie.

De tips in de app zijn allemaal gratis. Wil je meer achtergrondinformatie, uitleg, extra tips, adressen, informatie over Spanje, feestdagen in Alicante, tips voor het hele gezin, informatie voor gezinnen met kleine kinderen, wandelroutes etc? Download dan één van mijn Ebooks. Deze vullen de app prima aan. 

app alicante like a local

Voeg je eigen ervaringen toe

Ideaal dus, wanneer je bijvoorbeeld een verhuurappartement of tweede woning hebt aan de Costa Blanca en de tips met je familie en huurders wilt delen. Ontdek alle local tips van Monique, maar voeg ook zelf je ervaringen toe! Zo ontstaat er een netwerk met de leukste tips in Alicante en de Costa Blanca.

Het werkt een beetje zoals Google Maps en Tripadvisor. Je ziet live waar je bent als een stip op de kaart. Je ziet welke leuke activiteiten er hier te doen zijn. Of waar je de lekkerste koffie drinkt. Maar ook waar de leukste speeltuinen zijn voor kinderen. Je boekt makkelijk je hotel in het centrum, maar ik heb ook héle originele locaties gevonden, die je alleen aan zult treffen in deze app! Download nu en ontdek wat de Costa Blanca allemaal te bieden heeft!

Dit is wat anderen zeggen over de app:

Als frequente bezoeker van de stad Alicante (hebben daar een appartement) was ik erg benieuwd naar Het E-book van Alicante Like a Local.
Het enthousiasme straalt er niet alleen vanaf, het is ook nog bijzonder informatief! We dachten dat we alles kenden, maar we hebben weer bijgeleerd.
De app van Alicante Like a Local is sowieso voor iedere bezoeker aan te raden. Zelfs als je er regelmatig bent.
Tip: doe dat vooraf!

~ Tom van Doorne

Ik ga al jaren een paar keer per jaar naar alicante, en dankzij de Alicante app ontdek ik steeds weer nieuwe en handige tips. Is altijd up to date. Leuke tips wat betreft, restaurants, markten en bezienswaardigheden.

Anja van ´t Hullenaar

Monique van Alicante Like a Local is een heerlijke nuchtere Nederlandse die al jaren in Spanje woont met haar gezin. Monique spreekt Nederlands en Spaans en ze kent Alicante en omgeving op haar duimpje. Ze heeft ons fantastische tips gegeven en ons echt de weg gewezen naar de verborgen pareltjes in de stad. Een superleuk koffietentje met een schattig binnenplaatsje en een heerlijke lunch in een nieuw hip restaurant. Monique kent alle hotspots. Haar nieuwe app Alicante Like a Local en het ebook boordevol tips, zijn aanraders voor iedereen die weg wil van de toeristische gebaande paden en het échte Alicante wil ontdekken. Dankjewel lieve Monique voor je onmisbare tips!”

~ Maartje Strijbis

We wonen al heel lang in Alicante, maar dankzij monique komen we op allemaal leuke plekken die we zelf nooit zouden vinden! Het e-book is trouwens echt een aanrader voor mensen die hier nog nooit zijn geweest 🙂

~ Mara van Vliet

Download nu gratis

En ontdek gelijk de leukste plekjes van Alicante!

Pin It on Pinterest