monique in de krant

Alicante Like A Local in de media

Alicante aan de Costa Blanca wordt steeds populairder bij toeristen. En zo verschijnen we af en toe vanzelf in de media!
Dit artikel is geplaatst in de Achterhoekse Courant in de categorie ´Achterhoekers in het buitenland´. (Pagina 8 & 9)

Lees hier het hele interview over ons leven in Spanje en hoe wij in Alicante terecht zijn gekomen, in de Achterhoekse Courant.

Wil jij ook graag met jouw gezin naar de Costa emigreren en heb je vragen? Ben je benieuwd naar onze ervaringen, heb je tips nodig in en rondom Alicante? Boek dan het Alicante Vragenuurtje! 

Betekenis ´Like a Local´

Like·a·local (een; m/v/x)

1. Alicante stad beleven zoals een plaatselijke bewoner

Podcast leven in het buitenland

Voor Parijs (en inmiddels Alicante) fan Darina Nykl mocht ik de categorie ´Het Alicante van…´ invullen! Mocht je ooit Parijs bezoeken, ga haar dan zeker volgen! 

Screenshot Darina Nykl

Podcast met Laura Brijde;
Muy Lau, Lekker Lau

¨In de aflevering van vandaag hebben we Monique te gast. Voor haar afstudeerstage trok ze op haar 23e naar Spanje om daar drie maanden te verblijven, maar dat liep nét iets anders dan gepland. Inmiddels 15 jaar, twee kinderen en heel wat Spaanse ervaring rijker zit ze nog altijd in het prachtige Alicante. We gaan het vandaag hebben over hoe en waarom Monique ervoor koos te blijven, het ondernemerschap in Spanje, haar bedrijven en nog veel meer.¨

 

Alicante Like a Local in de media

door | feb 10, 2023

monique in de libelle

Wat kun je via Alicante Like a Local doen?

✔  Jaarlijks wordt het E-book opnieuw uitgegeven
✔  Je kunt gratis de app downloaden
✔  Ik organiseer bedrijfsevenementen
✔  Ik organiseer vriendenweekenden
✔   Jouw accommodatie, bedrijf of activiteit promoten op mijn website.

Info & Samenwerken

Wil je jouw bedrijf, B&B, verhuurappartement of activiteit extra in de picture zetten? Alicante Like a Local heeft inmiddels een behoorlijk publiek opgebouwd op onder andere social media. Mijn website wordt rond de 3000 keer per maand bezocht door mensen die op zoek zijn naar de leukste tips. Zo is adverteren op de website of op social media bijvoorbeeld een optie.

Stuur een mail naar info@alicantelikealocal.com en dan stuur ik je de Alicante Like a Local Mediakit toe met alle mogelijkheden!

Pin It on Pinterest