Wil jij goed voor de dag komen op Moederdag, de verjaardag van je schoonmoeder die zo gek is op Spanje? Alicante Like a Local maakte speciaal voor alle Spanjeliefhebbers een selectie van de leukste cadeautjes waar jij echt punten mee scoort bij je vrienden en familie!

Zo hoef jij niet wéér aan te komen met een Rituals pakket waar ze er al 3 van in de kast heeft staan. Onderstaande producten vind ik zelf buenísimo! Laat je mij weten of ´La madre´ er blij mee was?

De leukste (vakantie) cadeautjes voor la mama fantastica: 

Wat een leuk merk is Suit Suit toch. Reisproducten met een mooie en praktische vormgeving. Deze rugzak heeft plek voor je laptop en drinkfles. Hebben, hebben, hebben!

Dit cadeau is mooi als koffietafel boek, om lekker in te bladeren en je even op Ibiza te wanen.

Dit zijn dé slippers waar je heel blij van wordt. Deze kleur matcht overal bij. Ze lopen als een trein. Leuk onder een jurkje naar het strand van Alicante! Ilse Jacobsen maakt slippers van goede kwaliteit, waar je jaren mee doet.

Op deze ereader van gerecycled plastic zet je duizenden E-books. Kun je onderweg in het vliegtuig en aan het strand lekker mijn boeken en online gidsen lezen.

Padel is volkssport numero uno in Spanje! Geef dus alvast een padel starterspakket cadeau, voordat je naar Alicante komt. Dit spel is eenvoudig om te leren en hoe leuk is het om dit met Spaanse locals te doen?

Pas op! Met deze mascara knallen jouw Hollandse (blauwe) ogen eruit! Dat wordt dus lekker shinen op het strand van Alicante!

Zoals inmiddels bekend is, zit in veel zonnebrandcréme troepjes die je liever niet op je huid smeert. Deze creme van Biodermal is parfumvrij en beschermt je huid tegen de felle zon in Alicante.

Hier gaat mama heel blij van worden. Deze mooie roze oordopjes hebben namelijk noice canceling. Zo kan ze zich op vakantie even he-le-maal afsluiten van alles en iedereen! JBL is een super kwaliteit.

Als je het mij vraagt is Summum hét zomerse Nederlandse merk waar elke vrouw iets van in huis moet hebben. In deze hippe tas past alles tijdens de vlucht. En daarna gebruik je hem voor het strand.

Binnenkort komt er een overzicht van de leukste (online) en offline winkels in Spanje en Alicante. Spanje is het natuurlijk samen met Italië hét modeland. In mijn gratis App komt een overzicht te staan van de leukste boetiekjes in Alicante. Nu is het al mogelijk om in mijn app zelf lijstjes te maken van jouw favoriete shopadresjes! En deze te delen met vrienden en vriendinnen. Dowload de gratis app nu.

app alicante like a local
  • Bewaar op Pinterest

Pin It on Pinterest