Padel travel avontuur in Spanje

Padelsport razend populair in Spanje

In Spanje is Padel met 5 miljoen beoefenaars één van de meest beoefende sporten. Op elke hoek van de straat bevind zich wel een Padelbaan. Padel is een combinatie van technieken uit de squash en tennis sport. Het wordt zowel enkel als dubbel gespeeld op een redelijk kleine baan, omringd door glas of beton. Strategie is net zoals bij squash bij dit spel belangrijker dan kracht. Padel is een van de meest snel groeiende sporten in Spanje. 

 

Ook in Zweden is deze sport enorm in opkomst. Vandaar dat Robert en Jonna Lindberg van Deportista, de kans en de mogelijkheid zagen om hier in Alicante internationale padelclinics te gaan organiseren en mensen óf kennis te laten maken met deze plezierige sport, óf juist hun technieken te verbeteren. En dat onder het genot van de Spaanse zon, met een tapa in de namiddag, Alicante centrum op enkele minuten afstand en een heerlijk hotel aan de Spaanse Costa Blanca. 

 

Robert is zelf sportdocent en fanatiek padelspeler. Jonna is naast fanatiek speler ook een organistietalent en organiseert sportweekenden gecombineerd met culturele trips in Alicante. Deze trips zijn compleet georganiseerd met overnachtingen in een mooi hotel complex, dicht bij het sport terrein gelegen waar getraind wordt in Alicante. (Playa San Juan). Zij maken gebruik van kennis en kunde van de beste padeltrainers van Spanje. (Ook Engels sprekend). 

Boek een padel travel trip naar Alicante

Een uitgelezen moment dus, om kennis te maken met deze nieuwe sport. In een fijn gezelschap en met alle faciliteiten van dien. Deportista neem ik met een gerust hart op in de categorie 'Specials', omdat ik na jaren vriendschap in Spanje weet dat dit stel garant staat voor kwaliteit en professionaliteit. 

 

Deportista organiseert padel travels vanaf 8 personen. Neem bij interesse dus contact met mij of Deportista op en dan bekijken we samen de mogelijkheden. De website van Deportista (dat in het Spaans sportman betekent) is tot op heden nog in het Zweeds. Jonna en Robert spreken beiden Engels en Jonna ook Duits...

 

Padel wordt inmiddels op heel veel locaties in Nederland gespeeld. In Zaandam, Zwolle, Amsterdam, Zoetermeer, Dronten en Hoogkarspel. Meer informatie over locaties en uitleg over het spel staat op deze site. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0