Alicante aan de Costa Blanca wordt steeds populairder bij toeristen. En zo verschijnen we af en toe vanzelf in de media!

De Achterhoekse Courant

Achterhoekers in het buitenland

Lees hier het hele interview over ons leven in Spanje en hoe wij in Alicante terecht zijn gekomen, in de Achterhoekse Courant.

Podcast met Laura Breide; Muy Lau, Lekker Lau

¨In de aflevering van vandaag hebben we Monique te gast. Voor haar afstudeerstage trok ze op haar 23e naar Spanje om daar drie maanden te verblijven, maar dat liep nét iets anders dan gepland. Inmiddels 15 jaar, twee kinderen en heel wat Spaanse ervaring rijker zit ze nog altijd in het prachtige Alicante. We gaan het vandaag hebben over hoe en waarom Monique ervoor koos te blijven, het ondernemerschap in Spanje, haar bedrijven en nog veel meer.¨

Monique in de Libelle

In deze Podcast van Fit For IVF vertel ik over mijn bijzondere werk voor het UR Vista Hermosa in Alicante.

2 Comments

  1. Wat een prachtige stad is Alicante! Door het boek ‘Alicante Like a Local’ hebben wij allerlei mooie, unieke plekken kunnen ontdekken, plekken waar we anders nooit gekomen waren. Het cafeetje tussen de bomen midden in de stad, de ijssalon om de hoek en overheerlijke échte Spaanse tapasbar waren bij ons de grootste hits. Maar ook de wandeling door de stad heen, met alle leuke plekjes, was een leuke en originele manier om de stad te leren kennen. De fietstocht zijn wij helaas niet aan toegekomen, maar daar komen we hopelijk snel weer een keertje voor terug! Dank je wel Monique voor alle tips, we hebben van Alicante genoten!

    1. Wat ontzettend leuk om te horen! Hopelijk komen jullie nog een terug naar Alicante, dan heb ik ondertussen waarschijnlijk weer heel veel nieuwe hotspots ontdekt! Groeten uit zonnig Alicante!

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.