Wandelen / Hardlopen met Gijs

Zeg je sport, dan zeg je Gijs. Deze sportman is behalve fanatiek surfer ook personal trainer. En weet alles van hardlopen. Tijdens deze excursie neemt Gijs je mee naar de Torre Grosa, aan de voorstad van Alicante. De wandeling naar boven is ongeveer een half uur. En er zijn verschillende routes mogelijk. Van easy tot een beetje pittig. Onderweg verteld Gijs alles over hardlopen. Hoe begin je, waar moet je op letten bij het kopen van schoeisel, hoe vaak moet ik trainen enz. En boven op de berg kun je na het genieten van het uitzicht, leren hoe je de spieren moet strekken. Zodat je de dag erop geen spierpijn hebt! 

 

Weet je alles al over hardlopen en wil je gewoon alles weten over het leven in Alicante? Geen probleem! Gijs woont al enige jaren in Alicante en kan je alles vertellen over de gewoontes en gebruiken van de Alicantinos! 

 

Wil je dat iemand eens naar je hardlooptechniek kijkt? Dan is het ook mogelijk om een sessie aan de boulevard te boeken. Geef een datum aan in ons boekingssysteem en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken en de datum vast te zetten. 

 

De kosten van een tour naar de Serra Grossa zijn 15 euro per persoon en de tocht duurt ongeveer 120 minuten. Minimaal 5 personen per groep. En minimaal een week van tevoren geboekt. Gijs spreekt Nederlands, Engels en Spaans en een beetje Zweeds!  

 

Trek goede wandelschoenen aan, neem een flesje water mee en een petje voor de felle zon. 

Book an appointment with Monique Ruesink using Setmore