Uitstapjes

Uitstapjes · 11. augustus 2020
Het blijft een indrukwekkend gezicht. Zóveel palmbomen bij elkaar. Meer dan 7000 zijn er gepland in 1997, toen het park geopend werd. Er is van alles te doen. Behalve wandelen en lekker in de schaduw van een palmblad, genieten van je drankje, kun je er ook kanoën in het kleine meertje. Dit is leuk voor kinderen. Er zijn verschillende speeltuintjes met kabelbaan en glijbaan, klimtorens en wipkippen. Er is een kiosk waar je koffie bestellen kunt en er zijn toiletten. Een prima plek om een dagdeel
Uitstapjes · 02. juli 2020
Het mag weer! Wekenlang hebben we hier binnen gezeten. Maar vanaf heden zijn toeristen weer toegestaan in Spanje en dus ook in Alicante. In afgelopen weken/ maanden heb ik wel gemerkt dat er wel degelijke verschillen zijn tussen Spanje en Nederland, op de manier hoe er met Corona omgegaan wordt. Daarom 5 tips, voor wie deze zomer naar Alicante komt en tócht lekker wil genieten van een mooie, veilige en welverdiende vakantie!

Uitstapjes · 22. februari 2020
Alicante is een fijne stad om te wonen, of om een aantal dagen op vakantie te zijn. Maar ben je van plan om Spanje door te gaan cruisen, dan is Granada zeker een aanrader! De beste tijd om een bezoek te brengen aan Granada is van oktober tot en met mei. De wijk Albaicín is overigens zeer geschikt om ´s avonds tapas te eten. Het lijkt wel of de inwoners van Granada in het weekend allemaal buiten de deur eten ´s avonds.