familie Ebook

E-Book Familievakantie in Alicante

Een reisgids vol local tips van Monique en gezin, uit 2023 voor Alicante.

Onze twee dochters zijn geboren in Alicante. Samen met ons gezin gaan we er vaak op uit. Dat is soms een hele beleving in Spanje. Tijden zijn anders, de temperatuur is vaak hoger, taal en cultuur zijn verschillend. 

Al die wielen heb ik dus de afgelopen 13 jaar al voor jou uitgevonden en verzameld in een E-book voor het hele gezin. 

Wil jij relax met je gezin op vakantie naar Spanje?

  • Wil jij op vakantie in Spanje wat actievers doen dan alleen maar naar het strand?
  • Wil je weten wat je voor je jonge kinderen kunt bestellen in een restaurant?
  • Wil je weten welke parken en pretparken het leukst zijn en korting scoren?
Strand Alicante
familie ebook spanje

Ik heb alle tips van afgelopen 14 jaar als moeder in Spanje verzameld…

Met twee kinderen in huis hebben we afgelopen jaren in Spanje al van alles ontdekt. Van afwijkende slaapritmes tot andere eetgewoonten. Elke keer als er bezoek met (kleine) kinderen kwam, vielen ons weer dezelfde dingen op en moesten we dezelfde dingen uitleggen.

Na het succes van het E-book ´Alicante like a local´ besloot ik daarom alle ervaringen als moeder/jong gezin aan de Costa Blanca op te schrijven in dit handige en overzichtelijke E-book. Zodat je niet voor een dichte deur komt te staan met je hongerige peuters bij een restaurant en hoef je geen uren in de bus of trein te zitten om bij een leuk dierenpark of speeltuin te komen! Maar ook voor gezinnen met pubers is deze gids uitermate geschikt.

Voor slechts 12,95 euro weet je nu precies waar je zijn moet.

En omdat het op je tablet of telefoon staat, heb je alle informatie altijd bij de hand! Ideaal dus tijdens je citytrip!

Je kunt het E-book ook thuis vast uitprinten, zodat je het in het vliegtuig makkelijk kunt lezen of mee kunt nemen tijdens een wandeling in de stad.

De écht leuke local hotspots voor het hele gezin, accommodaties die family proof zijn, restaurants met een kindermenu en tips voor dagjes uit naar de leukste pretparken en dierentuinen vind je in dit e-book.

Inkijkexemplaar:

Dit is wat mensen zeggen na het lezen van mijn e-book:

Als frequente bezoeker van de stad Alicante (hebben daar een appartement) was ik erg benieuwd naar Het E-book van Alicante Like a Local.
Het enthousiasme straalt er niet alleen vanaf, het is ook nog bijzonder informatief! We dachten dat we alles kenden, maar we hebben weer bijgeleerd.
De app van Alicante Like a Local is sowieso voor iedere bezoeker aan te raden. Zelfs als je er regelmatig bent.
Tip: doe dat vooraf!

~ Tom van Doorne

Een MUST-READ voor iedereen die naar Alicante gaat. Of je nou even een weekendje weg gaat of lekker 2 weken op vakantie, of zoals wij die in 2017 gingen emigreren: Monique is DE #1 Expert om jou alles te vertellen, te laten zien En te laten ervaren wat Alicante voor moois te bieden heeft.

Haar bestselling Eboek heeft ons meerdere malen uit de brand geholpen en dankzij haar geweldige hulp wist we exact waar en wanneer we in Alicante terecht konden en voelden ons helemaal zoals de locals zich altijd voelen, namelijk: wel geïnformeerd en overal van op de hoogte!

Dus wacht niet langer en zorg dat je je door Monique (en haar eboeken/rondleidingen/activiteiten) laat leiden, want dan wordt het pas genieten in Alicante!”

~ Aramik Garabidian

Monique van Alicante Like a Local is een heerlijke nuchtere Nederlandse die al jaren in Spanje woont met haar gezin. Monique spreekt Nederlands en Spaans en ze kent Alicante en omgeving op haar duimpje. Ze heeft ons fantastische tips gegeven en ons echt de weg gewezen naar de verborgen pareltjes in de stad. Een superleuk koffietentje met een schattig binnenplaatsje en een heerlijke lunch in een nieuw hip restaurant. Monique kent alle hotspots. Haar nieuwe app Alicante Like a Local en het ebook boordevol tips, zijn aanraders voor iedereen die weg wil van de toeristische gebaande paden en het échte Alicante wil ontdekken. Dankjewel lieve Monique voor je onmisbare tips!”

~ Maartje Strijbis

We wonen al heel lang in Alicante, maar dankzij monique komen we op allemaal leuke plekken die we zelf nooit zouden vinden! Het e-book is trouwens echt een aanrader voor mensen die hier nog nooit zijn geweest 🙂

~ Mara van Vliet

Dus ben jij er klaar voor om Alicante met je gezin als een local te ontdekken?

Let op; na aankoop ontvang je het E-book meteen in je inbox. Heb je hem na 5 minuten nog niet binnen? Kijk dan even in de spambox.

Hieronder boek je online kaartjes met korting op mijn favoriete pretparken voor het hele gezin!

Pin It on Pinterest