Alicante Like a Local Ebook

E-Book Alicante Like a Local

Een reisgids vol local tips van Monique uit 2023 voor Alicante.

In dit e-book vind je de écht leuke overnachtingsadressen, restaurants en tips om jouw vakantie onvergetelijk te maken. In dit boek heeft Monique alles beschreven wat je moet weten voordat je een (kort) bezoek gaat brengen aan Alicante aan de Costa Blanca.

* 60 pagina´s meteen op je mobiel of tablet (ook lezen zonder internet) 

* Handige tips over het openbaar vervoer, vliegveld, reizen, fietsen of een auto huren.

* Restaurantjes, activiteiten, koffiebarretjes, tapas restaurants en live muziek in baretjes.

Je ontvangt het E-book meteen in je mailbox

Download het E-book voor of tijdens je bezoek aan Alicante:

1.  Ontvang hem meteen in leesbaar formaat op je mobiel (ios & Android)

2.  Liever van papier lezen? Print hem thuis uit en neem hem mee in je tas. 

3. Alle genoemde adressen vind je daarna terug in de Alicante Like a Local App. Dan kun je meteen op pad naar jouw favoriete adressen! 

 

monique alicante like a local

Ik verzamel al tips in Alicante sinds 2006

Herken jij dat? Je boekt een weekendje weg  naar Spanje en leest dat Alicante 330.000 inwoners heeft. ¨Oh dat is goed te overzien dus¨ Het lijkt jou dus prima om zelf wat leuke adresjes te zoeken op internet. Maar vervolgens zit je nét op het verkeerde en té dure terras. En vergeet je een bezoek te brengen aan de leukste winkels en de mooiste straatjes. En uiteindelijk betaal je 3x het aankoopbedrag van dit E-book erbij.

Toen ik hier kwam wonen, kwam ik er al snel achter dat hier ontzettend veel te doen is. Alicante is nog heel authentiek en daarom zijn er nog heel veel onontdekte plekjes. Soms zijn de tapasbarretjes met oude gordijnentjes aan de rand van het centrum juist het beste.

Ik heb alle tips verzameld en zelf uitgeprobeerd in dit E-book dat ik jaarlijks aanpas en opnieuw uitgeef.

In dit boek heb ik alles beschreven wat je moet weten voordat je een (kort) bezoek gaat brengen aan de Costa Blanca. Zo lees je bijvoorbeeld waarom je een caña moet bestellen in plaats van een ´cerveza´ of  welke tapa je moet bestellen bij mijn favoriete tapas restaurantjes.

Voor slechts 14,95 euro weet je nu precies waar je zijn moet.

De écht leuke overnachtingsadressen, restaurants en tips vind je in dit e-book.

Dit is wat mensen zeggen na het lezen van mijn e-book:

Als frequente bezoeker van de stad Alicante (hebben daar een appartement) was ik erg benieuwd naar Het E-book van Alicante Like a Local.
Het enthousiasme straalt er niet alleen vanaf, het is ook nog bijzonder informatief! We dachten dat we alles kenden, maar we hebben weer bijgeleerd.
De app van Alicante Like a Local is sowieso voor iedere bezoeker aan te raden. Zelfs als je er regelmatig bent.
Tip: doe dat vooraf!

~ Tom van Doorne

Een MUST-READ voor iedereen die naar Alicante gaat. Of je nou even een weekendje weg gaat of lekker 2 weken op vakantie, of zoals wij die in 2017 gingen emigreren: Monique is DE #1 Expert om jou alles te vertellen, te laten zien En te laten ervaren wat Alicante voor moois te bieden heeft.

Haar bestselling Eboek heeft ons meerdere malen uit de brand geholpen en dankzij haar geweldige hulp wist we exact waar en wanneer we in Alicante terecht konden en voelden ons helemaal zoals de locals zich altijd voelen, namelijk: wel geïnformeerd en overal van op de hoogte!

Dus wacht niet langer en zorg dat je je door Monique (en haar eboeken/rondleidingen/activiteiten) laat leiden, want dan wordt het pas genieten in Alicante!”

~ Aramik Garabidian

Monique van Alicante Like a Local is een heerlijke nuchtere Nederlandse die al jaren in Spanje woont met haar gezin. Monique spreekt Nederlands en Spaans en ze kent Alicante en omgeving op haar duimpje. Ze heeft ons fantastische tips gegeven en ons echt de weg gewezen naar de verborgen pareltjes in de stad. Een superleuk koffietentje met een schattig binnenplaatsje en een heerlijke lunch in een nieuw hip restaurant. Monique kent alle hotspots. Haar nieuwe app Alicante Like a Local en het ebook boordevol tips, zijn aanraders voor iedereen die weg wil van de toeristische gebaande paden en het échte Alicante wil ontdekken. Dankjewel lieve Monique voor je onmisbare tips!”

~ Maartje Strijbis

We wonen al heel lang in Alicante, maar dankzij monique komen we op allemaal leuke plekken die we zelf nooit zouden vinden! Het e-book is trouwens echt een aanrader voor mensen die hier nog nooit zijn geweest 🙂

~ Mara van Vliet

Dus ben jij er klaar voor om Alicante als een local te ontdekken?

Let op; na aankoop ontvang je het E-book meteen in je inbox. Heb je hem na 5 minuten nog niet binnen? Kijk dan even in de spambox.

Pin It on Pinterest