City Highlights tour met Baja Bikes

Boek eenvoudig via mijn site een fietstocht met Baja Bikes door Alicante. Met de City Highlights tour, ontdek je de hele stad met een Nederlandse local. Zo zie en hoor je dingen, die je alleen van een local zult horen en kom je op plekken in Alicante, die je alleen met een local weet te bereiken! Dikke aanrader dus. Er zijn ook kinderfietsen en er is een bakfiets.

Tip: Boek je tour alvast vóórdat je naar Alicante komt. De fietstochten zijn in het hoogseizoen namelijk snel volgeboekt!

Let op; ik organiseer deze tour niet zelf, deze besteed ik uit aan Baja Bikes. Je wordt dus doorgestuurd naar een externe webpagina. Maak jij een reservering direct via mijn website, dan kan ik mijn site weer draaiende houden om nóg meer tips met jullie te delen!

Pin It on Pinterest