Boek hier je activiteiten

Wist je dat je Alicante Like a Local extra kunt steunen zonder dat het jou iets kost? Dat kan door jouw vlucht, huurauto, accommodatie of fietstour te boeken via onderstaande links.

Dit is heel eenvoudig. Je klinkt op onderstaande link, zonder mijn website te sluiten. Ik ontvang dan een kleine vergoeding van mijn Affiliate partners. Dit zijn de bedrijven die ik hier benoem.

En zo help jij dus weer mijn website en app draaiende te houden! Mocht je dus wat aan mijn (gratis) tips op mijn website hebben gehad, zou ik het super tof vinden dat je Alicante Like a Local op deze manier bedankt! Zonder dat dat het jou iets extraยดs kost natuurlijk.

Muchas gracias!

Powered by GetYourGuide

In Alicante zijn zoveel leuke activiteiten te doen! Denk aan een rondleiding in het Nederlands, een wijntour op de fiets, een dagje bezoek aan een pretpark zoals Mundomar of Terra Natura, of Aqualandia. Daarnaast heeft Baja Bikes een hele leuke Highlightstour waarbij je de hele stad ontdekt. Je kunt Alicante reisadvies bij mij opvragen, advies over jouw bedrijfsuitje in Alicante, Nederlandse rondleidingen op maat aanvragen. Ontmoet Nederlanders in Alicante, Nederlandse activiteiten, of download de toeristische gids in Alicante.ย 

transavia logo
vueling
baja bikes logo
sunny cars logo
booking logo

Pin It on Pinterest