Wat is er allemaal te doen in Alicante?

Boek hier de leukste dagtochtjes en tours in en rondom Alicante. Een tour door de wijnvelden en bodega´s van Alicante, een bezoekje aan de grotten in Busot en een bezoek aan de vallei van Guadalest. Maar ook een catamaran dagtocht naar het kleine bijzondere eilandje Tabarca is zeker een aanrader. En eh; vergeet je snorkel dan zeker niet!

Daarnaast boek je eenvoudig via mijn site een fietstocht met Baja Bikes door Alicante. Met de City Highlights tour, ontdek je de hele stad met een Nederlandse local. Zo zie en hoor je dingen, die je alleen van een local zult horen en kom je op plekken in Alicante, die je alleen met een local weet te bereiken! Dikke aanrader dus.

Let op; ik organiseer deze tours niet zelf, deze besteed ik uit aan onderstaande bedrijven. Je wordt dus doorgestuurd naar een externe webpagina. Maak jij een reservering direct via mijn website, dan kan ik mijn site weer draaiende houden om nóg meer tips met jullie te delen! Bij het maken van de reservering, zie je in welke taal de activiteit gegeven wordt. Meestal is dit in het Engels, soms in het Nederlands.