Toeristen enthousiastmeren over mijn stad ´Alicante´. Dat doe ik natuurlijk het allerliefst. Via mijn E-book, via mijn app, maar vooral ook gewoon live natuurlijk! Nieuwe mensen leren kennen is het leukste wat er is natuurlijk. En al helemáál, wanneer zij Alicante net zo leuk vinden als mij.

Wat moet je weten?

Waar is de tour?
De tour is een wandeltour, die ongeveer 2 uur duurt en door het centrum van Alicante gaat. De dag voor de tour neem ik contact met je op en stuur ik de exacte locatie door. Dit is meestal in de buurt van de Explanada (de grote boulevard).

Voor hoeveel personen is de tour?
Ik kies liever voor kleine groepjes. Zo leer ik je of jullie veel beter kennen en kan ik de tour op jullie aanpassen. Tijdens deze 2 uur zal ik veel vertellen over de stad en over mijn leven hier aan de costa. Je kunt de reservering maken voor minimaal 4 en maximaal 10 personen. (Ben je maar met z´n 2en? Stuur mij even een berichtje, misschien staat er voor die dag nog een stel op de lijst die mee willen!)

Moet ik goed ter been zijn?
Ja dit is wel handig, we gaan geen berg beklimmen, maar de tour is ongeveer 2,5 kilometer. Dus dit moet je wel vol kunnen houden! De kinderwagen kan prima mee!

Komt de hele geschiedenis van Alicante voorbij?
Nee dat zeker niet. Ik weet inmiddels uit ervaring dat toeristen vaak niet geïnteresseerd zijn in droge stof en jaartallen. Maar ik ga je wel vertellen waar je de lekkerste tapas en cervezas gaat vinden in de stad! En ik vertel over mijn leven als local, wat ik hier allemaal mee maak en laat je natuurlijk de mooiste plekken van de stad zien!

Wat kost deze geweldige ervaring?
Deze tour kost tot 17 euro per persoon. Kinderen tot 12 jaar hoeven niks te betalen.
Betalen mag gewoon na afloop van de tour.

De tour start altijd om 10:00 uur. En is dus rond 12 uur afgelopen.

Wil je direct boeken? klik dan even op deze contact link en stuur mij een mailtje.
Reserveren kan tot 24 uur van tevoren.

Maak hier je reservering

Beschikbare data:

  • SORRY AUGUSTUS EN SEPTEMBER ZITTEN AL VOLGEBOEKT! BINNENKORT VOLGEN DE DATA VOOR OKTOBER!