Alicante Like a Local Ebook

Alicante Shop

Dé leukste reis E-books, E-gidsen en Print en Alicante souvenirs vind je hier

E-books

In deze e-books vind je de écht leuke overnachtingsadressen, restaurants en tips om jouw vakantie onvergetelijk te maken. In deze boeken heeft Monique alles beschreven wat je moet weten voordat je een (kort) bezoek gaat brengen aan Alicante aan de Costa Blanca.

Alicante Like a Local Ebook

Alicante Like a Local Reisgids

In dit E-book dat opnieuw weer uitgegeven is in juli 2023, lees je de beste Alicante tips om jouw (korte) verblijf onvergetelijk te maken. Zo kom je op de beste terrasjes terecht, sta je nergens voor een dichte deur en ontdek je de échte leuke hotspots van Alicante!

Nu voor: €14,95

ebook alicante familie

E-Book Familievakantie in Alicante

Al 14 jaar lang verzamel ik samen met mijn kinderen de leukste adresjes, kortingen op pretparken, locaties voor dagjes uit, leuke kindvriendelijke restaurants en lijstjes met Spaanse zinnetjes die elke ouder op zak moet hebben in Spanje! De leukste tips voor gezinnen met kinderen van 0 tot 18 jaar lees je hier.

Nu voor: €12,95

Bestel de ebook bundel

E-book Bundel
Maarliefst 122 pagina´s met local tips voor jullie verblijf in Alicante en omgeving! Je ontvangt korting, wanneer je beide E-books download.

Nu voor: €24,95

E-gidsen (PDF met gave tips)

Wil jij niet alleen naar het strand met je kinderen, maar originele en onvergetelijke plekken ontdekken zónder uren te moeten zoeken en eerst een heel E-book door moet lezen? Download dan één van de E-gidsen. Dan krijg je PDF´s met opsommingen van de beste tips aan de Costa Blanca! 

culinaire gids Alicante

Het beste van Alicante ´Culinaire gids´

Houd jij van lekker eten en wil je in Spanje genieten van culinaire Spaanse gerechten? Download dan deze gids, die bestaat uit 6 pagina´s met de állerbeste tips!

Download nu en ga op een culinaire ontdekkingsreis door Alicante

Ibiza local tips

De 10 beste vakantietips op Ibiza

Vanuit Alicante sta je met 30 minuten vliegen of 4 uur met de boot ( vanuit Denia of Valencia) zo op Ibiza! Ik schreef deze mini gids, omdat ik deze local tips graag met jou wil delen! Ibiza heeft meer te bieden dan alleen clubs. Ontdek met deze gids de plekken waar locals komen en hoe je jouw vakantie op Ibiza betaalbaar houdt.

Alicante met kinderen gids

De 10 beste vakantietips in Alicante met kinderen

Wil jij niet alleen naar het strand met je kinderen, maar originele en onvergetelijke plekken ontdekken zónder uren te moeten zoeken?
Alicante print

 

Geniet van een stukje Costa Blanca aan je wand

Bestel de Alicante print voor aan jouw muur thuis! 

Pin It on Pinterest