Wat zeggen onze klanten:

De tips uit het e-boek 'Alicante like a local' hebben zeer zeker bijgedragen aan de fijne dagen in Alicante. Monique had voor ons een aantal dingen van tevoren geregeld, zoals het hotel en vervoer naar het hotel vanaf het vliegveld. Wij verbleven in het Eurostars Mediterranea Plaza hotel. Je stapt uit de bus, loopt nog geen 500 meter. Je komt op een binnenplein en daar is het hotel. Wat mij erg aansprak van deze plek is, dat je in het oude stadsgedeelte zit en vrijwel alles op loopafstand te doen is. Ons ontbijt bestelden we elke ochtend bij 26 cafe lounge bar. Een heerlijk (nog) warm stokbroodje met een kopje koffie. Bij Spiga hebben we heerlijk gegeten. Bij Soho Mar genoten met een cocktail uitkijkend over de haven. Op een houten stoeltje in het zonnetje gezeten, net zoals de locals doen. Langs het strand gelopen en nog veel meer. De stad doet schoon en vriendelijk aan. De prijzen liggen iets onder de Nederlandse prijzen. Ik zou elke maand wel een weekendje terug willen ;)

Groet, Bianca

Bol.com lezer Alicante like a local:

Wat een Super Leuk e-book. Hij staat boordevol tips en handigheden mbt wonen en vakantie vieren in Alicante en/of aan de Costa Blanca. Wij reizen meerdere malen per jaar naar de Costa Blanca en herkennen helemaal wat Monique Ruesink hier beschrijft. Ik heb het boek in 1 adem uitgelezen en werd helemaal enthousiast van de schrijfstijl van Monique. Ze neemt je echt mee in haar verhaal en het voelt echt of je daadwerkelijk daar bent! Echt een aanrader dus om te lezen voordat je naar Alicante toe gaat!!


Vrijgezellenweekend dames

Onze vriendin ging trouwen en wij wilden haar op een originele manier verrassen. Via via kwamen we bij Monique terecht. Zij had voor ons een compleet programma in elkaar gezet. Van tapassafari tot aan workshop buikdansen. Wat centraal stond was het relaxe programma. Waar genoeg tijd was voor een drankje op een fijn terras en niet al te zware activiteiten overdag. Want het was nog steeds erg warm en daarbij moesten we onze energie wat sparen om het nachtleven van Alicante te kunnen verkennen. Monique wist precies waar we naartoe moesten om de boel op stelten te zetten 's nachts en Alicante een blijvende indruk van ons achter te laten. De locatie waar we sliepen was perfect geregeld, net zoals het vervoer vanaf het vliegveld, het eten en bovendien ook het budget. Wij gaan hier zeker nog een keer terugkomen! 

Groeten Kitty en vriendinnen


Jaarlijkse weekendje weg

Met onze vriendengroep uit de Achterhoek gaan wij jaarlijks een weekendje weg. Iemand bedenkt een bestemming en regelt het programma. Het was erg handig dat Monique dit voor ons wilde doen. Dit scheelde veel tijd en zo hoefden we in 3 dagen niet uit te zoeken waar we het beste konden eten of welke activiteiten we zouden willen ondernemen. En bij toeval kom Monique 10 kilometer bij ons vandaan in De Achterhoek. We hebben heerlijk gegeten, een wandeling naar het kasteel gemaakt, Monique uitgehoord over haar leven in Alicante en vooral genoten van de zon! 

Bol.com lezer:

 

Mooie, actuele gids voor gebruik in de stad. Vele kostenbesparende tips en leuke routes om de stad goed te kunnen verkennen en te leren kennen!