Over Alicante like a local

Alicante Like a Local is een up to date reis- en lifestyle platform vanuit Alicante. De ´Local´ in deze naam is oprichtster Monique Ruesink. 

 

¨Het was 2006 dat ik de mooie Achterhoek verruilde voor het zonnige zuiden. Al gauw had ik voor ogen dat ik Alicante op de kaart wilde zetten. Hoe was het mogelijk dat deze stad nog niet bekend was bij het grote publiek? Er is zoveel te doen en te zien...Inmiddels, 14 jaar later is Alicante uitgegroeid tot een bekende vakantiebestemming. Maar tóch heeft het zijn authentieke sfeer behouden. 

 

In 2007 begon ik Evenementen In Spanje. En heb inmiddels vele groepen door mijn favoriete stad rondgeleid, mee op pad genomen en alle lekkere tapas van de stad laten proeven. Met een tussenperiode, waarin ik moeder werd. Maar juist dat heeft voor nóg meer organisatietalent gezorgd en hierdoor ken ik nóg veel meer local hotspots van Alicante en omgeving dan hiervoor. 

 

Omdat ik altijd dezelfde vragen van bezoek en klanten kreeg, besloot ik in 2014 alle vragen en antwoorden samen te vatten in een Ebook, dat ik elk jaar update; Alicante like a local. Met minder dan een half uurtje lezen weet je hierdoor precies waar je wel of juist niet in Alicante zijn moet. Zo weet je bij een kort verblijf meteen wat de places to be zijn! En kom je niet voor een dichte deur van een restaurant om 6 uur in de namiddag en weet je meteen waar je de leukste souvenirs kunt shoppen.¨

Info + Samenwerken

Stuur een mail naar info@alicantelikealocal.com en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.