1: Baker & Co

Een van mijn favorieten in het centrum is Baker & Co. Hier snappen ze wat lekker ontbijten, brunchen of lunchen is. De koffie is goed, er zijn tal van smoothies te bestellen. Zoals een detox. Of iets met lekkere yoghurt. Leuk geserveerd en voor een normale, Hollandse prijs. Baker & Co zit niet alleen in het oude centrum achter de kerk. Maar heeft ook een locatie in de buurt van de grote winkelstraat. Waar je heerlijk kunt lunchen. En in Playa San Juan. Daar is reserveren wel gewenst. Net zoals bij de locatie achter de kerk. Want in het hoogseizoen zijn er naast locals, veel vakantiegangers te vinden. 

Calle Miguel Soler 25 – Bajo · 03002 Alicante

Tlf. 865 681 839 (spreken Engels)

En in het centrum:

Calle Paris 1 – Bajo · 03002 Alicante

Tlf. 647 43 43 83

Kerst 2020Kerst 2020

2: La Terraza del gourmet

Prijzen durven ze hier wel te vragen. Maar ach, als je vakantie hebt; wil je ook wat! Goede koffie in een leuke mok. Glaasje water erbij en heerlijke tostada´s. En het leukste is gewoon het uitzicht. Lekker mensen kijken op de boulevard! 

Mijn favoriet hier is een Cafe con leche (koffie met melk) en een tostada integral con tomate. 

Je vindt dit koffietentje aan het begin van de Explanada boulevard, in de buurt van de grote fontein. 

Wil je nog meer leuke koffietentjes weten te vinden? Bestel dan het Ebook Alicante Like a Local 2020. Dan zit jij in no time op de juiste plek aan een lekkere Cortado! 

3: The Coffeelab

Goede koffie, lekkere broodjes en tostada´s, lekkere haverkoeken of ´s avonds een coctail tussen de palmen op het terras. The Coffeelab zit in Playa San Juan. 15 minuten rijden uit het centrum van Alicante. Het zit midden in een winkelstraat met een bakker en slager, dus niet echt spannend om daar de hele avond door te brengen. Maar als je in de buurt bent moet je zeker even stoppen voor een koffie momentje!

Av. de la Condomina, 40, Local 21, 03540 Alicante

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *