Spaanse vakantieherinneringen aan de muur

De vakantie zit er voor velen weer op. Wellicht vindt je ergens nog wat zand van het Spaanse strand terug in je badslippers. Maar na een paar Hollandse regenbuien onderweg in je auto naar het werk lijkt de vakantie in Spanje verder weg dan ooit. Je 780 foto´s en filmpjes staan op je mobiel en af en toe in de pauze laat je ze trots aan collega´s zien. Maar wat is er nu leuker om er een blijvende Spaanse herinnering van te maken? Vereeuwig je briljante kiekjes op doek, poster of zelfs op tafelzeil! 

 

Ik heb de leukste ideeën voor je op een rijtje gezet:

1) Easy Collage

Op deze site kun je al je Spanje foto´s in 1 keer uploaden. Je hoeft geen programma te downloaden. Je zoekt gewoon je mooiste foto´s uit, upload ze naar deze site en je kiest een mooie achtergrond. Daarna kies je het formaat en Easy Collage maakt er een prachtig kunstwerk van! Kies je voor een hip Flamingo design, voor Amsterdamse huisjes of Ik hou van Holland? Persoonlijk vind ik de ontwerpen van La Scarlatte, Basic of Studio Onszelf het meest geschikt voor Spaanse vakantiefoto´s.

 

Voor een poster van 20 x 40 betaal je 17,95 euro. Bestel je voor 11.30 uur dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden! Afdrukken is mogelijk op poster, canvas, plexiglas en aluminium.  

2) Webprint

Op deze site kun je bijna alles printen. Ik gebruik zelf regelmatig Webprint, omdat deze site makkelijk werkt en een goede prijs kwaliteit verhouding levert. Ik heb er een aantal keer een fotoboek laten maken en de kwaliteit was gelijk aan Hema en Kruitvat. Laat je mooiste Alicante foto bijvoorbeeld afdrukken op een handkoffertje, linnen tas of op canvas! Fotoboeken zijn er in allerlei formaten. Altijd leuk om te geven en te krijgen is natuurlijk een kalender met je mooiste Spanje foto´s! Als de regen dan neer kletterd op het dak kijk je met veel weemoed terug naar dat mooie plaatje van je familie bij het kasteel in Alicante....

 

Wanneer je nu besteld bij Webprint krijg je met deze code 20%korting op alles!!!

WPTV20

 

3) Tafelziel

Origineler kan haast niet. Print je foto´s uit op je eigen computer, strooi confetti over je tafel, leg er Tafelziel overheen en klaar is je kunstwerk! Dit materiaal plakt op bijna alle soorten tafels en is op maat gemaakt. Het valt perfect tot aan de rand van je tafel. En kinderen kunnen lekker kliederen en knoeien aan tafel. Doekje er overheen en klaar is Kees! Ben je die foto´s van het strand in Alicante beu? Dan print je een paar zeesterren en palmbomen uit en vernieuw je de tafel in 1 oogwenk! Harstikke leuk toch? Weet je niet zeker of Tafelziel op het oppervlak van jouw tafel blijft plakken? Dan kun je een klein stukje gratis bestellen om het thuis even te checken.   

4) Kwartet cadeau

Een beetje flauw is het wel. Maar ik krijg met enige regelmaat vriendengroepen in Alicante over de vloer. En herinneringen die je dan samen maakt zijn altijd leuk om te vereeuwigen. En tijdens Oud & Nieuw of een verjaardagsfeest weer naar boven te halen. ¨Mag ik van jouw van de categorie uitgaan de politieagent?¨ Of mag ik van jou in de categorie Activiteiten de kaart Ronny aan het buikdansen?¨ Ik zal verder maar geen namen noemen bij dit spel. Wie hier op vakantie geweest is kan waarschijnlijk zelf snel genoeg categoriën bij elkaar verzamelen! Prijzen zijn er vanaf 19,50 euro en het spel wordt op groot formaat afgedrukt. En snel geleverd. Lekker nog even die vakantieherinneringen ophalen dus met een sangria erbij!

Veel kwartet plezier!  

5) Werk aan de muur

Persoonlijk ben ik gek op fotograferen. Maar niet iedereen heeft hier hobby aan. Dan is Werk aan de muur de ideale uitvinding. Zoek op een onderwerp dat je aanspreekt. bijvoorbeeld vuurtorens, Alicante, strand, Spanje, Costa Blanca of palmbomen. Kies een materiaal waar je de foto op af wilt laten drukken. Doek, poster of zelfs op behang! En klik op bestel. Hartstikke handig, super kwaliteit en snel thuis geleverd! Ik heb er ook mijn eigen shop geopend met zelf gemaakte foto´s. Deze zijn hier uiteraard ook te bestellen. Wie wil er een foto van mijn werk op z´n woonkamer muur? Gaaf toch? 

 

Wat ga jij met je vakantiefoto´s doen? Laat een bericht achter of stuur een foto met jouw nieuwe herinnering aan de muur! Ik ben benieuwd! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0